30e november 09

Sitter här och är fan seriös skitdepp. Mår fan inge vidare.. blurg.. Lyssnar på manson och funderar på att sova. Men har ingen vidare sömnrytm nu heller så skulle bara vakna om 2 timmar och sitta uppe resten av natten. Så det blir nog till att sitta här en stund till.
Funderar också på att söka arbete i hela sverige och bara ta det bästa första och flytta dit. Hagfors drar fan ner en alltså. Men men. Det ordnar sej väl alltid.

30 november 09 skyltsöndag

hejsan.

Sitter här och ska strax lägga mej och sova hade jag tänkt. Lyssnar på Ebba grön - die mauer. bra låt...

Annars så har helgen varit skoj. blivit lite bravader. Pinsamma sms och trasiga handfat.

Fredan var vi hos Alex några stycken. Satt och rökte vattenpipa och någon hade sönder hans handfat inne på toan. Men ingen vågade erkänna vem det var heller. Men men.. Annars så var det en rolig kväll. Men satt och tyckte att jag var så nykter så när när jag kom hem. Kände för att skriva lite sms till en tjej, mamma och pappa. Aja. Det är väl skoj att man ska behöva ha blåskontrol på mobilen t.o.m. Aja. Får skaffa mej ett nummer att ha med ut när jag festar med inga pengar på osv. Eller bara försöka att låta bli att skämma ut mej ^^. Men det kanske är svårt. För när man har druckit och sitter där och skriver så låter aaaaallt så bra så. värsta poeten blir man. Haha..

På lördan så var vi några stycken här. Sen drog vi iväg till parken. Var skoj som fan faktiskt. Mer sånt.

Och idag vaknade jag upp vid 4 och så låg Jimmie på min soffa och sov. Då bestämde vi oss för att gå ut en sväng till Jocke, Tommy och Ida för dom satt och fikade. Hankey kom också. Så det gjorde vi. Sen blev det pizza. Men orkade inte äta mycket av den så jag tog med mej den hem i en kartong. Och nu är den i magen. tahaha.....

Imorgon blir det förhoppnigsvis lite spelande av musik. Sjukt sugen alltså.

27e november 09

Tjohoho!

Fredag, kan man säga annat än att det vankas kalas. Nej tror inte det. Men denna dagen skålar vi för Alex Cascales ära. Han har nämnligen gått och blivit man nu i veckan och fyllt 20. Ännu en glad tjugoåring... Men är ju inge coolt längre. Är ballt att va 21 nu. Och snart 22 .... Men men. Ikväll får vi att se hur det går.

Skål padrés

26e november 09

hej!

Sitter här och skriver lite på facebook och har mej. Lyssnar på musik och skriver ett och annat sms också. Myyyyys.

Annars så har denna dagen varit relativt bra. Vaknade 4 imorse efter att jag somnat vid runt 3 och kunde inte somna om. så jag låg vaken till halv 9 typ. Sen somnade jag, och blev väckt av mobilen vid 10.
fick köpa mej energi shots. Redbull shoten var godare än burn. Dom motsvarade ~24 kaffekoppar kom vi fram till. så jag var pigg en stund iaf.

Sprungit omkring på Ikea och ÖoB idag. Blev mycket handling faktiskt. Röjt upp här hemma har jag gjort också lite. 3 sopsäckar står det i hallen nu. Kanske smyger ut med dom innan jag lägger mej. Lika bra.

Sitter och tittar på nån film på sexan också. men det är nåt fel så jag har norsk text. Skit störsamt :p.

Hola!

25e november Nöllnie

Tjolappp!

Sitter här och lyssnar på glad musik och känner mej på topp faktiskt. Idag har det varit en bra dag. Har slitit som en oxe men det får man göra ibland. Latar mej för ofta så jag... kom inte på nåt bra.. men iaf!

Har varit hemma hos Fam Svärdby och hjälpt dom flyttat in det mesta nu. Soffor, säng, tv, kylskåp och allting. Så nu är det smått kvar. Sms'at med den där väldigt fina tjejen igen också. Jaa gud, det går på för fullt ^^. Ätit ordentligt har jag gjort idag också. Fick ju 'lön' så ;).

Imorgon blir det karlstad med några padréz. Och kanske inhandla något bra till hemmet.

Ciao!

24e november 09

Hej!

Sitter här nu och klockan är kvart över 3. Men är inte så trött än. Men får nog ta och lägga mej snart. Men har det trevligt. Sitter och smsar med en fin och snäll tjej. Och små chattrar lite på msn och fördriver tiden med musik.

Försökte kasta upp lite bilder på facebook. men min dator är så seg så det går inte så bra. Får göra det när jag lägger mej ist :p. haha. Annars så har man bokat in ett kalas nu på fredan iaf. Alex fyller ju 20, måste ju firas. För övrigt så mår jag bra. haha, tal på annat ;). Skriver nog mer senare idag kanske. Hola!

Phew. Sitter nu hemma efter ett mål mat hos Farsgubben och hjälpt Fam Svärdby att flytta lite idag. Vi är jääävligt effektiva måste jag säga. Blir nog klara denna veckan skulle jag tro. hrhr..

Annars så har jag inte gjort så mycket mer. skrivit en hel del sms också. Men det är bara skoj. som sagt, med rätt person ;).
Nu blir det lite paltkoma och sen kolla på Almost heroes. Började titta på den lite inatt. Men somnade ju såklart, hrhr.


Can't stop me now (23-11/09)

Sitter och lyssnar på musik och är direkt jävla vrålhungrig. Men mykk bry. Går över snart så äter man nåt knäckebröd eller nåt så står man sej sen ^^.

Idag har jag inte gjort mycket. Sov jävligt gott inatt faktiskt. Vaknade upp vid runt 4 efter att ha drömt om zombies när jag somnade in till Zombieland. Var ingen farlig dröm dock. Mest rolig. Var uppe i Schweitz eller nåt och blev jagad. Sköt med harpun på dom. haha tänk vass det kan bli ibland.
Men jag fick världens chock när jag satte på tv'n dock. en av mina favorit filmscener direkt sådär. Jävlar vilket smile jag fick då. Orkade inte somna om på en halvtimme heller. Nånting mer berodde ju det på.

Har iaf lärt mej att det känns bra att göra folk glada. Har tydligen gjort nån väldigt glad i helgen och det känns ju bra. Mår andra bra så mår en annan bra. eller nåt, jag vet inte. Men men. Ska se på film sen. försökte ladda ner Twilight: new moon, men var antingen fake elelr spanskt-biofilmad. Which sucks arse.

Får se vad resten av kvällen har att bjuda på. Får kanske besök senare. Skulle va skoj.

Adjö

22a november 09

Halloj!

Sitter och tittar på Bridget Jones tror jag den heter. Fick ett tips om att se en speciell scen i den och nu har jag tittat på hela filmen typ.

Annars har jag inte gjort mycket denna dag. varit lat typ. :p Tittar på 3-4 filmer och halvsovit.

Kalas har det varit också, skojiga sådana faktiskt. Har nog gjort en och annan glad i helgen iaf. Känns bra ;).

Nu ska jag ta och titta klart här sen titta på någon annan film. Ajöken

Freeeeeda (20 novembie 09)

Gr0wl

Sitter här och ska strax hoppa in i duschen. Lyssnar på p3rock och funderar på att tända lite lampor. Jävla höst/vinter vi har. Mörkt redan nu. dret. men mne. ska inte klaga..

Annars så vet jag inte vad det blir idag. Kalas kanske. Imorgon blir det kalasering iaf.
Sen har jag sett att rätt många skaffar lägenhet nu också. Ska bli kul att inte bara jag kan ha fest nu. Spilla och ha sej, pissa på alla mina serietidningar. hrhr.. lite lett på sånt. Men men. Ingen som lyssnar när man säger till heller. Kanske man kan hålla rent. Jajaja jag vet att det inte går att skylla på andra att man har stökigt. men det skiter jag i. För det är inte mitt fel alls! nananana

Hejda hejda

artondeNovemberNollnio

Rastlös!

Kul att man sitter och har något att göra. Sitter och längtar till helgen. Varför? Jo för då får man nåt att göra. Och vadå? Jo dricka sej lite full. Det är ju bara sorgligt att man längtar till sånt varenda jävla vecka. Men men. Kanske dags att hitta sej en hobby. Och det har jag gjort. Eller ska börja snart iaf.
Ska börja sticka mössor! Moha!

Peace

rövtråkigt (17 nvember 09)

Why do i just lie awake and think of you?
I need some sleep.
Tomorrow i have things to do.
Everytime i close my eyes i see your face
So i try to read but all i do is lose my place.


Am i obsessed with you?
I do my best not to want you.
But i do all the time.
I do all the time.

 

Hej! Sitter och har tråkigt.

Uppdaterar mer senare när jag fått ut mer av dagen, om det är möjligt.


Chinga chinga chinga (elftenovembernollnio)

Halloj..

Sitter hemma nu och har nyss kommit från Jocke. Umgåts lite med Jessica, Fredd och honom. Varit skoj. Nu sitter jag hemma och umgås lite med Peter och Jessica. Eller mja... Umgås vettefan. Jag sitter och är osocial med hörlurar och lite musik. Men men, sometimes you have to have your moments.

Annars så har jag haft en rätt så bra dag. Gått och varit hungrig hela dagen och levt som ett afrika barn och bara glidit runt. Fick kaffe hos Fredd som frukost. Efter det drog vi ut på stan och tittade lite sen gick vi in och provade sängar å möbelhuset. Var mys. Provade sånna där elhiss-sängar eller vad fan dom heter, hrhr.
Kom också på att dom är ganska överskattade. Roligt i början när man har en antar jag. Skulle nogi nte vilja ha en sån...

Men men, annars så sitter jag och tänker lite på mitt liv faktiskt. Har det ganska bra. Jag gillar det iaf.
Imorgon vettefan vad det blir. Och inte under helgen heller. Blir väl brakfylla som vanligt. Har inga pengar men det löser sej alltid på den fronten. Farligt det där....

over and out.

Mr pc (tionde november 09)

Halloj!

Sitter och lyssnar på lite musik för mej själv. Snart kommer Jessica och jag ska göra slingor på 'na. hrhr....
Annars så har jag spenderat dagen med Fru och jocke.. Och jessica på ett hörn.

Vi var till Sunne imorse också. Men var där i typ 15min. Jocke skulle höra om datorer osv. Han bestämde sej trevligt nog. Sen fick han besked om att den redan var bokad och den skulle komma in i lager om 3-4 veckor igen.. Men kanske inte med samma pris. Töligt. Men men, thats faith for sure.

Annars har man bara varit sleten hela dagen typ.

Over and out.

Jävlar va lett (nionde november 09)

Hej!

Sitter här nu för mej själv och funderar på vad man ska ta och göra med sitt liv egentligen.
Har nyaste Kent i mina lurar just nu och sitter med djupa tankar faktiskt. Har kommit på att jag är för tålamodig.
Kan vänta på något väldigt länge. Men ska försöka ändra det. Starting today! hrhr..

Helgen har varit .. mjo, blev inte nyktert. En dag iaf. Men var skoj på lördan också. Satt och prata med farsgubben om massor med saker. Han sa bla att jag skulle få ta hans tattuerings-motiv som han tänkt göra. Han har ingen lust med det längre. Vilket består av en 'Winnie the punk' som han ritat själv. En punkar nalle puh helt enkelt. Vet dock inte var jag ska ha den. Blir nog på överarmen eller så. Har en till jag vill göra också. Murderdolls loggan. Fast inte med band namnet. Aldrig sett någon med den så det kan va kul.

Fått kontakt med gamla kompisar också. Får se till att umgås lite med dom också. Åka lite cross och busa osv. Kan va kul.
Ska dra ner på alkoholen också. Blivit mycket under senaste tiden. Vilket iof är bra på partyhållet. Men inte nåt annat.
Ska nog börja plugga igen också. Eller utbilda mej till svetsare eller nåt. Kan ge arbete.

Försökte vinna på triss häromdagen också. Lyckades fördubbla min vinst också! Med hela 25kr. Så jag köpte 2 lotter till.. men blev ingen vinst på dom.

Annars så ska jag ta och lägga mej nu, ska hitta på nåt skoj imorrn kanske. Åka ner till Martin och hälsa på som jag lovat i några dagar nu men inte blivit av.

Nu ska jag ta och försöka lägga mej. Får se om jag lyckas

P.s Släppt taget nu, vi hörs.

RSS 2.0