riverside maofacka

Jaa, idag har jag inte lämnat lägenheten engång... shit det kom jag på nu. haha, fast iof. har inte vart nå vidare väder att gå ut i heller... hatar snö. skriver bara med små bokstäver eftersom jag fick stöllröck på min shiftknapp igår och bestämde mej för att beställa ett nytt tangentbord. så tills dess orkar jag inte vänja mej vid den andra shiftknappen.. men men!

har nyss beställt lite töjsmycken också. ska töja upp öra till 10mm nu och sätta i riktigt fina pluggar som jag ska beställa. pentagram pårröm.. uu sö fint, tycker jag iaf.
vart inge gbg idag heller, får se om vi drar iväg imörrn annars blir det till att sitta i hagfors och röta fast det kommer ju trevligt folk och hälsar på så det är ju inte så farligt. har man överlevt här i 23 år så överlever man nog en helg till. förhoppningsvis!

Ja och nu sitter jag här och lyssnar på musik medans jimjim är i köket och ska göra sej ris och chili con carnage. själv ska jag göra tonfiskröra och makaroner.. när jag orkar och känner att jag är hongri nog.
Varit dött här hemma idag också. Vettefan vart allt folk är. kanske lika som mej, sitter hemma och drygar. men men. videoinlägg hade jag lovat ut också. men det orkar jag inte dola med nu så det får bli imorrn eller så!

adjö!

kliver in

jaaao, kom hem för typ ... ~20 min sen. Drog en NHL match med smith nyss.. vann med 2-1 ;). Annars så har det inte hänt så mycket idag.

Vaknade hemma hos Ida, så gick jag ner till mammsi och åt en redig fruköst. Som bestod av 3 tekakor med ... nö skit på, en talrik med cheerios och ett stoooort oboyglas. Busade med katterna.. JA! makrill åt jag! så var det ^^. Så jag matade kissarna med lite makrill, det va kul :).
Ätter de gick jag hem och duschade o grejer, lyssnade sönder Metallica - for whom the bell toss. Underbar melodi detta. Den ska ni lyssna på, eller ja... Du.. tror inte så många läser denna bloggen direkt xD.
Annars idag har det inte blivit så mycket mera förutom att vi satt vid Alex stortsett hela dagen och rullade cigaretter och spelade Nintendo. mariokart... jag är fan den okrönte Mariokart kungen alltså :). Nytt tangentbord behöver jag också, trycker sönder fingrarna på shift alltså. Helt sjukt.. Men men!

Till helgen blir det nog antagligen Göteborg också. Ska bli kul att komma ifrån Hagfors litte och se sej omkring. Sofia kommer också, men blir nog bara i gbg i nån dag typ. Nu kära/käre Vän/vänner ska jag ta och dänga Smith i NHL igen sen ska jag lägga mej bredvid Ida i sänga och mysa sönder. Värma mina kalla fossingar på hennes. Fast hon brukar ha kallare fötter.. Aja! hörs imöra!

Dagens låt: Metallica - For whom the bell toss

RSS 2.0