Söndag den 17e Januari 2010

Hejsan!

Har inte skrivit på ett tag för jag har inte orkat. Men men. Nu är det dags att uppdatera lite iaf.

Tar denna helgen då. Den har varit helt ok. Var nykter på fredan och spelade lite dator med Danne, Hankey, Marx osv osv. Vi hade kul iaf. Satt uppe till sent och skrattade av övertrötthet. HEHE
Lördan. Igår DVS. Var jäkligt kul. Började med att man skulle inte ut alls också. Men efter att Marx kom hit med ett flak öl som jag och Danne delade på så blev det kalas. Sen drog vi iväg mot Danne och han insåg att han hade glömt sin nyckel hemma, klockan var ju över 9 också naturligtvis. Så vi knackade balkong. Eller dom gjorde iaf och till slut öppnade en tant åt oss. Det var bra.
Sen kom lite folk dit och vi spelade lite guitarhero och lyssnade på musik. Sen kom Lenita och bjöd på sina dundergroggar. Skräll.. Men men, klagar inte. Tackotack du flicka.

Vi drog sen iväg till Milano och där dansade vi och drack. Tack alla för det!

Efterfest blev det också. Besökte Robin Kilen. För han hade fyllt 18 i fredags och där var det rätt så mycket folk. Skoj hade vi också.
Kom på det väldigt roliga drinking-gamet "Flaskhövv". aa. Man ska alltså slå en glasflaska i skallen och går den inte sönder så dricker man. Blev några stånkar och stön och lite minnesförlust kanske. Bulor har man fått också. Men men. Det ska va så säger en del.

Haha, på hemvägen. Som tog kanske 1½ timma så lekte Lo och Jocke Starwars och alltmöjligt i rondellen. Låg i grytan och hade sej.

Tills nästa gång! Adjö

tredje januari 10

Hej!

Sitter här och kollar på nåt dretprogram på tv'n. Jag och Hankey är lata.
Vi ska nog gå iväg till Ica strax med Danne. Får se vad det blir sen. Blir nog nån slö film med chips o dipp.

Börjar med Jul då.

Julen var helt ok, vaknade och hade julskinka och limpa till frukost.. tror jag. Haha, att man kommer ihåg sånt. Fast iof så är det ju den enda bra'iga frukosten på hela året.
Senare så stack jag och mina syskon hem till mormor och käkade mat och fick lite klappar osv. Kusin, moster och mamma var också där då.
Efter 6tiden drog vi ner till Carina. Där var pappa, Åsa, Konrad och Åsa's kille Diego. Trevlig spanjor det där. Bjöd på sprit och lite spanskt vin med nån choklad. Jag bjöd han på snus. Hrhr

Nyår blev helt och hållet kaos bara.
Har lärt mej att man ska inte försöka planera nån fest. Blir aldrig som man vill. Spontana fester därimot, dom äger sönder.

Igår var det väldigt trevligt. Sov tills typ 4 på dagen. Hade en Påhlsson i soffan som låg och beklagade sej över sin arm. Ägd..
Sen stack vi iväg och fixade dricka och lite annat. Åt mat gjorde vi... eller jag vet inte. Tror det. Nej! Farsgubben kom hit med Pizza. Han är sjyrre.

Stack iväg till Lenita och började smådricka lite. slutade med att man sprang. Sprang verkligen från banken till Milano. För vi tävlade. Kom dit och det var kolsvart. Så vi stack hem till Alex tills dom andra kom ifrån parken. Då stack jag, Ida, Hankey och Lenita hem till Peter. För där skulle det piercas. Johanna joinade också sen. Men det blev lite krångel. Kanyler var för tjocka, blaha blaha. Men det gick till slut. Peter fick sin nipplor piercad, Hankey sitt ögonbryn och Ida sin tunga. Duktiga ni är.

Hade väldigt trevligt under nyårs helgen nu. Tack för det allihopa!

Gott nytt år alla. Over and out!

RSS 2.0