Söndag den tjugonde December

Hej!

Sitter hemma nu och lyssnar på lite musik och tänker på vad helgen har bjudit på. Och kommit fram till att denna helgen var den bästa på länge... Kunde nog inte ha blivit så mycket bättre :).

Har nästan brutit foten 2 ggr. Men sånt får man räkna med om man ska dansa eller försöka gå på is. Haha.

Fredan satt vi och drack lite hos Joke och sen drog vi hem till Sandwall då. Jag och Marx bestämde oss för att ta en trip till Sunne. Som vart helt och hållet bortkastad. Men gör inget, var lite skoj iaf. Marx var att litte hongri då han. Köpte sej NÅGRA burgare och sen tog han Backman's rester från en kebabtalrik. HAMBURGA!

Lördan då. Satt hemma vid Jocke och kollade på Tv.. Drack lite öl och spelade tvspel.. Sen skrev Davve och sa att han var i Hagfors igen. Så vi drog ut med BNX'en (<3) och sladdade lite. Var amusement faktiskt. Sen lite senare fick jag trevliga telefonsamtal. Till slut hamnade man på Milano med vääääldigt uppskattat sällskap.
Efterfesten var nog dock det bästa :). Fanns iof en väldigt fin tjej där som var trevlig ;). heurrheurr...

Ja just ja, fyllt i min tatuering nu också. Så nu blir det en ny snart. Ska bli ballt.

Imorgon ska jag till AMS, håller tummarna. Sen ska man försöka locka ut nån på nåt skoj. Får se om man lyckas. heurrheurr..

Nu ska jag ta och lyssna på lite glad musik och chattra lite. Hola!

15e dec 09

Jaaa. Vad finns det att säga. Snön har kommit.. Äntligen typ. Var ute och åkte pulka med Jocke, Anton och Fredd igår. Första vurpan gick till min röv, haha.

Annars så har jag varit på Ams idag också. Gick snabbt, fick en ny tid till fredan redan. Han verkade sjysst den där typen jag var hos. Det är bra. Dom andra stressar en så förbannat. Så det ska bli gütt.

Diskar just nu också. Sen ska jag ta och städa lite. Kanske hänga ut sängkläder och ha mej. Men det är för jävla jobbigt när man har loftsäng. Speciellt om den är stabil som en full kamel.

Adjö!

11december 09

Jaaa, har inte skrivit här på ett tag. Men har bara inte orkat.

Sjuk är jag också. Men på bättringsvägen. Så imorgon blir det lite kalas. Har egentligen inte råd. Men många som ska ut så. Får inte festa på ett bra tag efter detta. :p vilket kommer ordna sej på nåt sätt iaf antar jag.

Annars så somna jag strax efter 12 inatt. Men vaknade runt 2. Skräll att man får sova 2 timmar. men nu ska jag ta och lägga mej igen och försöka sova.

Ska också försöka mej på nåt i helgen. Får se hur det går. Adjö!

1a december 09

Hej!

Sitter här och tittar på Alien vs Predator. Guuud va sköj. eller inte.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Vaknade runt 11 och kollade posten. Inget jävla Avi idag heller. Hoppas på imorrn. Mina nummer och inställningar i mobilen har försvunnit också. Lett på liv...

Fikat med Jocke, Tommy och Ida också. Sen hjälpte jag, kilen och tommy att flytta. Grattis Joke. Det blev att så bra så.

Ska försöka bli trött så man kan lägga sej och sova tror jag. Har ingen lust att sitta här direkt. lett... hejdahejda

RSS 2.0